Ha bármilyen ernyős, vagy repülős híred van, és megosztanád a többiekkel, akkor írj egy mailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra, és kitesszük az oldalra!

PG-PPG hírek

A jövő siklóernyőin nem lesz zsinór!

Elkészűlt az első egy zsinórsoros siklóernyő! Ez az utolsó lépés a zsinór nélküli siklóernyők felé vezető úton. A videó hatásos, a többin mindenki töprengjen maga.

http://www.youtube.com/watch?v=_KRYCn7faFA&feature=player_embedded

Betiltották a versenyernyőket

A piedrahitai Siklóernyős világversenyen egy nap alatt történt két halálos baleset miatt, az FAI vezetése úgy döntött, hogy a jövőben csak széria ernyőkkel lehet majd FAI 1-es versenyeken indulni. A besorolás nélküli versenyernyőket a baleset-veszélyességük miatt, a jövőben nem engedi versenyezni.
 

Bővebben...

Megtalálták Xavier Murillot

Xavier Murillot július 07-én megtalálták Peruban, sajnos holtan. További részletek itt: http://www.paraglidingworldcup.org/

Eltűnt egy siklóernyős Peruban

A Paragliding World Cup egyik fő szervezője, a siklóernyős sport központi alakja, Xavier Murillo egy július 1-i, perui repülése során eltűnt.

Bővebben...

Nemzeti Légügyi Startégia

2011. június 3-án lezárult az a mintegy féléves intenzív folyamat, melynek során a légügyi szakterületek képviselői és hivatalos szervei együttműködésük eredményeképpen megalkották a Nemzeti Légügyi Stratégia javaslatát.

Bővebben...

MRSZ Elnöki levél

Tisztelt Repülők, Tagtársaink!


A repülési szezon kezdetével mindenki arra koncentrál, hogy a  versenyeken,
edzéseken, felkészüléseken vagy csak a hét végén minél  többet tudjon
repülni.

Bővebben...

Oldalainkat 44 vendég és 0 tag böngészi

PPG Nemzeti Baj...

Szabad Repülők Szövetsége Siklórepülő Szövetség

Fórum, friss hozzászólások

Aktív fórumtémák

Hová mész ma repülni?

  • Nincs üzenet