Dunaújváros - PPG találkozó és verseny infók

Időpont: 2013. augusztus 29, 30, 31.

Helyszín: Dunaújváros, repülőtér

Navigációs feladathoz mindenki hozzon iránytűt, az economy feladathoz, pedig 2db pillepalackban 3 liter bekevert üzemanyagot!

 

Kiegészítő infók a rendezvényhez:

-          a reptér használat díja (3 nap) és szombati közös vacsora díja 1000 Ft/fő lesz. A versenyzőknek ez a nevezési díjban foglaltatik.

-          aki nem jelezte a szállás igényét a szobára vonatkozóan, annak nem foglaltunk, de vannak még szabad helyek. A foglalást ezt követően majd a helyszínen tudjátok intézni.

-          a szombat esti közös vacsora mennyiséget nehezen tudjuk előzetesen kiszámolni, így akik regisztráltak, azok mindenképpen számíthatnak rá. Természetesen többet főzünk, gondolva azokra is, akik nem regisztráltak, de nekik nem tudjuk garantálni, hogy mindenkinek marad.

-          a rendezvényen résztvevőknek a papírjait nem fogjuk ellenőrizni, ez mindenkinek egyéni felelőssége

-          a reptér használatáról, rendjéről szóló tájékoztatót minden repülni szándékozó el kell majd olvassa, és el kell fogadja

-          a verseny első három helyezettje kupát és oklevelet kap. Az ügyességi versenyben csak a győztes kap kupát, a 2. 3. helyezett oklevelet. Továbbá lesz különdíj is.

-          az ügyességi versenyen a következő feladatok várhatók: bolya-borítás, célra-szállás álló motorral + egyéb meglepetés feladat. Pilonokat logisztikai okokból nem fogunk használni.

-          Minden féle GPS-t le tudunk majd tölteni, de fontos, hogy mindenki hozza magával az adatletöltő kábelt!

-          a versenyre nem nevező pilótáknak, minden egyéb szolgáltatás díját (kemping, fürdők használata, reptéri szállás, stb.) külön kell fizessék. Erre vonatkozóan itt vannak még egyszer a díjak:

kemping 800 Ft/fő/éj

szállás 4000 Ft/szoba/éj (4 ágyas), vagy 2000 Ft/ágy/éj

-          a PPG felszálló a fürdőrészhez, és az épületekhez képest a reptér túlsó oldalán lesz, mivel ejtőernyős és vitorlázó üzem is várható a rendezvény alatt.

Aki kempingezik, mindenki eldöntheti, hogy a reptéri kempingben, vagy a felszálló mellett fog sátrazni. Aki ez utóbbi mellett dönt, az hozzon magával vizes kannát, hogy esetlegesen ne kelljen minden kézmosásért átautózni a reptér túloldalára. Vízvételi lehetőség természetesen van a reptéren. Áramforrás csak a reptéri kempingben van.

A versenyre a nevezési díj: 3000 Ft/pilóta

Nevezési díjban foglaltatik:

 

-          feladatok elkészítése, kiértékelése

-          térkép

-          igény szerint szállás szobában, vagy kempingezési lehetőség a reptéren

-          fürdők, mosdók használata

-          reptérhasználati díj

-          welcome csomag

-          szombat esti közös vacsora, és az azt követő buli

Program:

http://9x.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=233:ppg-talalkozo-es-vb-elovalogato-verseny&catid=25&Itemid=185

Ha egyéb kérdésed lenne, keresd a szervezőket:

Kubicsek Attila (Sirius Se) – versenyről, helyszínről, részvételről, szállásról, stb.

mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 06-30-911-8275

Szabó Péter (Felhőút Se) – szombati közös együtt-repülésről, reptérrendről

mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 06-20-346-6004

Oldalainkat 217 vendég és 0 tag böngészi

Aktív fórumtémák

  • Nincs üzenet

Fórum, friss hozzászólások

  • Nincs üzenet

Hová mész ma repülni?

  • Nincs üzenet

Szabad Repülők Szövetsége Siklórepülő Szövetség