Ha bármilyen ernyős, vagy repülős híred van, és megosztanád a többiekkel, akkor írj egy mailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra, és kitesszük az oldalra!

PG-PPG hírek

Egy kis base jump

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Jp4TXIwWl3U


Dolomitok Full HD-ben

http://www.youtube.com/watch?v=dkoE0kgAGpM&sns=em


Meghívó! Hátimotoros világbajnokok Magyarországon!

2011. December 03-án  (szombaton ) Hátimotoros Világbajnokok látogatnak el hozzánk:  Pascal Campbell Jones  és Mathieu Rouanet .

Akit érdekel a Parabatix hátimotoros ügyességi verseny, azt várjuk a Rekettyés új vendéglőjében (Szépvölgyi Út 176 ) www.rekettyes.hu

Kb 18.00 órától kötetlen beszélgetés - élménybeszámoló - vetítés , mellette természetesen étel - ital fogyasztás.  Amennyiben tetszik nekik a Budaörsi repülőtér (és miért ne tetszene) akkor lehet, hogy jövőre megrendezésre kerül nálunk is ez a Világszínvonalú Hátimotoros ügyességi verseny.

 

Telefonos érdeklődés : Halász Feri 06309413999


Siklóernyős ökodesign Franciországból

Ott, ahol a siklóernyős társadalom kicsit szerencsésebb helyzetben van, mint például Franciaországban, a 3-4 éves leselejtezett ernyőket vagy a kelet-európai piacok (értsd: mi) boldogan  felvásárolják  egy "szinte új" felkiáltással, vagy a következő történik velük... (nekem szinte fájt nézni...)

-- Figyelem, csak erős idegzetűeknek! :) --

http://www.youtube.com/watch?v=r-PHppmhpnI&feature=player_embedded

Egy másik lenyűgöző őrület...

Rövidfilm egy francia csoportról (már megint a franciák, igen...) akik együtt fedezik fel a  sziklamászás, a slackline és a bázis ugrás találkozásának művészetét és váltják valóra álmukat. Lélegzetelállítóan szép felvételek a norvég fjordokból...

http://vimeo.com/31241154Baleset

A baleset azért következett be, mert az egyik félnek nem volt semmilyen jogosítása és nem ismerte a légiközlekedési szabályokat! Illetőleg az is valószínűsíthető, hogy a levegőben rosszul lett, mert nem volt orvosija, és ez okozta az ütközést. Mindenképpen meg kell büntetni!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZGzzSIZvA40

Oldalainkat 67 vendég és 1 tag böngészi

a fény piramisa

Szabad Repülők Szövetsége Siklórepülő Szövetség

Fórum, friss hozzászólások

Aktív fórumtémák

Hová mész ma repülni?

  • Nincs üzenet