PG-PPG hírek

Siklóernyős Fesztivál Kössen

SIKLÓERNYŐS TESZTHÉTVÉGE A MOUNTAIN BEACH SZOMSZÉDSÁGÁBAN

Helyszín: Kössen, Ausztria

időpont: 2011. június 2-5.

A kösseni siklóernyős iskola idén már harmadik alkalommal rendezi meg a PMA (Paraglider Manufacturers Association – Siklóernyő Gyártók Szövetsége)–vel karöltve nyár eleji siklóernyős tesztiválját, mely a Stubai és a Bregenzer Wald Kupa nyári szezonindító megfelelője. Kössent a siklóernyőzés egyik bölcsőjeként tartják számon.

 

 

Óbuda-kulcscsomó

Óbuda starthelyen találtunk egy kulcscsomót, amin egy sárga markoló kulcstartó van. Érdeklődni Szalai Józsinál lehet (ASE Páva).


Monaco

Kedves Pilóták!

Alább találjátok a Monaco-i starthelyet kezelő Francia klub levelét, melynek tartalma röviden a következő:

Az elmúlt 4 évben rengeteg baleset történt, a Magyar, Cseh és Lengyel pilótákkal a térségben. Ezért úgy döntöttek, hogy a jövőben csak az repülhet ott, aki minimum IPPI 4 (Pilóta I. jogosítású személy), és van ott egy oktató is. Aki IPPI 5, az teljesen önállóan, oktató jelenléte nélkül is repülhet. Amennyiben ezek a szabályok nem lesznek betartva, a starhelyet lezárják az adott ország pilótái előtt.

Légterek - ICAO

Kedves Pilóták!

A starhelytáblázatban felfedezhettek egy új oszlopot, ami egy kreatív pilótatársunk (nevét nem árulta el) javaslata alapján született. Az új oszlop mutatja, hogy az adott starthelyen milyen légtérkorlátozás van.

Észrevételeket  kérünk ide küldjétek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Továbbá a "starthelyek" menüpontba hamarosan felkerül az aktuális ICAO térkép is!


Mi a ninja neved?

Mi a ninja neved?

Neved:

Ninja neved:

-

Oldalainkat 224 vendég és 0 tag böngészi

Aktív fórumtémák

  • Nincs üzenet

Fórum, friss hozzászólások

  • Nincs üzenet

Hová mész ma repülni?

  • Nincs üzenet

Szabad Repülők Szövetsége Siklórepülő Szövetség