PG-PPG hírek

Ha bármilyen ernyőzéshez, repüléshez kapcsolódó híred van, és megosztanád a többiekkel, akkor küld el az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra, és kitesszük az oldalra.


Dubai PPG

DUBAI HÁTIMOTOROS TÚRA:

2017. március 2-9.–ig (8 nap)

Újra DUBAI hátimotos túra a PPG MAX Kft és a XTREME AERO SPORTS Co. Nirvana Duabai szervezésében.

Kuba - 2017

Amikor Kubában jártam megállapítottam, hogy a kubaiakat két dolog nem fenyegeti:

1, szívinfarktus

2, fagyhalál

Nem tűnt úgy, hogy bármin is idegeskednének. A kellemes délutáni melegben, a teraszokon ringanak a hintaszékek, muzsikálva nyikorog alattuk a fapadló, kubai szivar illata száll a levegőben, s a latinos hangulatot az egyik teraszon, „Sokol rádió minőségben”, felcsendülő Buena Vista dallam teszi teljessé.  Az utakon az 50-es, 60-as évek amerikai autói vegyülnek a modernebb autókkal, az 1200 Zsiguli, pedig napi közlekedési eszköz. Találkozhatunk Ikarus busszal, amit egy kamion nyerges vontatója húz, de van itt még itt működő Verhovina is!

Két hét alatt ellátogatunk Kuba legjobb starthelyeire, repülünk majd tengerpartokon és hegyek között is. Eközben beutazzuk az országot, megkóstoljuk a legjobb helyi ételeket, a kubai fehér rumot (a barnát is), becsöppenünk egy-két utcabálba, zenei klubba és a tengerbe!

Tervezett indulás: 2017. február közepe

Bővebb infó: www.sirius-se.hu

Tel: 06-30-911-8275, Kubicsek Attila, Sirius Repülő Klub

Meduno, Olaszország

időpont: 2016. október 20-23.

Négy nap reggelivel, vacsorával, felszállítással: 155 Euró

Talán túlzások nélkül mondhatjuk, hogy ez az Alpok egyik legkönnyebb repülőhelye. Fekvése sokban hasonlít a szlovéniai Lijak starthelyhez, viszont a starthely jóval nagyobb, illetőleg autóval megközelíthető, olyannyira, hogy az autóból kiszállva szinte már teríthetsz is.

Jelentkezés és bővebb infó: https://sirius-se.hu/2015/11/08/meduno-2016/

Oldalainkat 105 vendég és 1 tag böngészi

Aktív fórumtémák

  • Nincs üzenet

Fórum, friss hozzászólások

  • Nincs üzenet

Hová mész ma repülni?

  • Nincs üzenet