Montenegro 2013

 

Időpontja: 2013. január 12-20. 8 nap (7 éjszaka)

 

Szállás: Apartmanházban 2,3,4,5,6 fős szobákban

Kiutazás: Kisbusszal, a részvételi díj tartalmazza.

Étkezés: önellátással. Főzőcskézés a szálláson, vagy éttermezés a már kipróbált intézmények egyikében.

Kinek ajánljuk?

-Kezdőknek: Akár első magasstartosoknak, hiszen a leszálló tisztán látszik a hegyről, ami igen hosszú tengerparti sáv. Az egyenletes partiszél csodálatos lejtőzési lehetőséget biztosít már a kori órákban, vagy késő délután.

-Haladóknak: Napközben határozott termikeken gyakorolhatjuk képességeinket, és megpróbálkozhatunk távrepüléssel, vagy a víz fölé kirepülve fejleszthetjük biztonságtechnikai, műrepülési képességeinket.

-Vérprofiknak: Nagy távok elkövetésére is alkalmas a hely, 80-100 km simán beleférhet jó idő esetén.

-Kalandoroknak, utazóknak: Csodálatosan-nagyonszépségeses-varázslatos természeti értékek, épített műalkotások kellemes tavaszi idővel.

Részvételi díj: 270 Eur ami tartalmazza a kiutazást kisbusszal, a felszállításokat és a környéki autókázást, az autópálya és útdíjakat, a környezetvédelmi és idegenforgalmi adókat, a biztosítást, szervezést, a szállást apartmanokban.

Jelentkezési határidő január 5, 100 Eur előleggel nálam.

Holló Attila

06 70 208 4334

Leírás:

Aki tavaly volt velünk Montenegróban, az tudja, mire számíthat, aki nem, az most megtudja: vendégszerető ország, nagy adag és ízletes kaják, meleg, otthonos apartmanok, hatalmas hegyvonulatok, kristálytiszta tenger, ragyogó napsütés, kellemes, tavaszi hőmérséklet. Európa legdélebbi fjordjai, érintetlen őserdő, Kotor lenyűgöző öble, és megalomán végvára, mely máig érthetetlen módon épült egy elképzelhetetlen helyre. Lovcen hegycsúcsa, ahonnan a szomszédos országokig ellátni. stb stb stb.

Ebben az országban, ezen a partszakaszon repülni, de akár csak üdülni télvíz idején olyan élményt nyújt, amit soha nem felejt el az utazó.

Már az útvonal is, amin oda és visszamegyünk olyan, hogy a Szerb határőrök ( akik a síksághoz szoktak) borzongva gondolnak arra, hogy oda bemenjenek: folyó vájta szűk kanyonban (Európában a leghosszabb) utazunk órákon keresztül, alattunk és fölöttünk sokszor több száz méter függőleges sziklafal.

A starthelyek 7-900 méter magasan vannak, leszálló a tengerpart. A starthely mögött elérhető távolságban 1700-as hegyek, melyre ráemelkedve akár kisebb-nagyobb távot is repülhetünk, vagy a legrosszabb esetben is 600 méteren a tenger felé kiérve gyakorolhatunk technikai elemeket, akrózhatunk.

Szállásunk 2,3,4 fős apartmanokban lesz, 5 percre egy nagy közérttől, és egy magáért beszélő piactól, ahol helyi emberek árulják saját termesztésű, termelésű portékáikat.

Oldalainkat 36 vendég és 0 tag böngészi

Aktív fórumtémák

Fórum, friss hozzászólások

    • SZÁLLÍTÁS
    • Доброго времени...
    • 2 hete 5 napja ago

Hová mész ma repülni?

  • Nincs üzenet

Szabad Repülők Szövetsége Siklórepülő Szövetség