Kecskéd, PPG találkozó kiegészítő infók

Időpont: 2015. július 9-12.

Helyszín: Kecskéd, repülőtér

(bejárat a második sorompónál lesz, de a helyszínen ki is lesz táblázva. A legegyszerűbb, ha követed a kitűzött sárga nylon szalagokat)

 

Kiegészítő infók a rendezvényhez:

- a reptér használat díja, a kempingezés díja, a zuhanyzók használata és szombati közös vacsora díja 1500 Ft/fő. A versenyzőknek ez a nevezési díjban foglaltatik.

- vízvételi lehetőség természetesen van a reptéren, így aki kempingezik, az hozzon magával vizes kannát, amit fel tud tölteni. Mint írtam áramot korlátozottan tudunk majd vételezni. Telefontöltésre, számítógéptöltésre elegendő lesz a kapott KW, de aki szeretne áramot vételezni, az hozzon magával elosztót.

- a szombat esti közös vacsora mennyiséget nehezen tudjuk előzetesen kiszámolni, de természetesen inkább többet főzünk, bár nem tudjuk garantálni, hogy mindenkinek marad. Kb. 60-70 főre számolunk, ennyi vacsorajegyet is fogunk kiosztani. Vegetáriánus menü nem lesz, ellenben lesz jófajta pörkölt, és desszert is, amennyiben a 2. szakácsunk is el tud jönni.

- FONTOS! Kérünk mindenkit, hogy a saját szemetéről gondoskodjon! Hozzon nylonzsákot, és vigye el az első konténerig!

- a reptér használatáról, rendjéről szóló tájékoztatót minden repülni szándékozó el kell olvassa, és el kell fogadja. Ezt a helyszínen az infó pontnál megtaláljátok.

- a rendezvényen résztvevőknek (kivétel versenyzők) a papírjait nem fogjuk ellenőrizni, ez mindenkinek egyéni felelőssége.

Versenyzőknek:

- versenyzők a következő címre küldjék el a nevezést: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

- a verseny első három helyezettje kupát és oklevelet kap. Továbbá ismét lesz különdíj

- minden versenyző hozzon magával GPS-t és a hozzá tartozó adatletöltő kábelt. A track-logokat IGC formátumban fogjuk elküldeni kiértékelésre, amit egy „GPS-dump” nevű programmal fogunk letölteni. Amennyiben valakinek speciális GPS-e van és más programot használ a letöltéshez, akkor hozza el magával, hogy fel tudjuk telepíteni a gépre a GPS-e letöltéséhez.

A versenyre a nevezési díj: 3000 Ft/pilóta

Nevezési díjban foglaltatik:

- feladatok elkészítése, kiértékelése

- térkép

- kempingezési lehetőség a reptéren

- fürdők, mosdók használata

- reptérhasználati díj

- welcome csomag

- szombat esti közös vacsora

Ha bármi további kérdésed lenne, keress a megadott elérhetőségek egyikén:

Kubicsek Attila

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 06-30-911-9275

A rendezvény támogatója: a PPG-Max Kft.

Oldalainkat 123 vendég és 0 tag böngészi

Aktív fórumtémák

  • Nincs üzenet

Fórum, friss hozzászólások

  • Nincs üzenet

Hová mész ma repülni?

  • Nincs üzenet

Szabad Repülők Szövetsége Siklórepülő Szövetség