Jogi nyilatkozat

 A 9x.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  • A 9x.hu weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá eshetnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a 9x.hu tulajdonosa jogosult.
  • A 9x.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A 9x.hu azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • A 9x.hu weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a 9x.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a 9x.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.
  • A 9x.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A 9x.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a 9x.hu kifejezetten kizárja.
  • A 9x.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a 9x.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
  • A 9x.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.
  • A felhasználó a regisztrációval egyidejűleg elfogadja, hogy a 9x.hu oldalra regisztrált email címére a siklóernyőzéssel, repüléssel kapcsolatos információkat, ajánlatokat küldjön az oldal üzemeltetője, vagy az általa erre feljogosított személy, cég, egyesület, stb.

Oldalainkat 100 vendég és 1 tag böngészi

Aktív fórumtémák

Fórum, friss hozzászólások

Hová mész ma repülni?

  • Nincs üzenet